foradia subscriutegrat

Alcoi s’adhereix al Fons Valencià per la Solidaritat

La ciutat ha manifestat la seua voluntat per contribuir des de l'àmbit local valencià al desenvolupament de països del sud, i fer-ho des de l'enfortiment de la cooperació descentralitzada

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat l’adhesió al Fons Valencià per la Solidaritat, amb l’objectiu d’aglutinar esforços i recursos econòmics, tècnics per a erradicar la pobresa i treballar per la igualtat d’oportunitats mitjançant la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament. Actualment, el Fons compta amb la participació de 140 entitats locals, de les quals 131 són ajuntaments i 9 mancomunitats.

L’alcalde de la ciutat, Toni Francés, i la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, han sigut els representants designats com a representants del consistori.

El govern local ha manifestat la seua voluntat per contribuir des de l’àmbit local valencià al desenvolupament de països del sud, i fer-ho, des de l’enfortiment de la cooperació descentralitzada, i del moviment municipalista, sent conscient de la seua transcendència en la construcció d’una societat més humana, justa, sostenible i democràtica. A més a més, han indicat que assumeix “el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a projectes de cooperació internacional i d’educació al desenvolupament a realitzar mitjançant el Fons Valencià”.

Álvaro Escorihuela, president del Fons ha expressat la seua satisfacció per l’adhesió de la capital de l’Alcoià, cosa que “consolida el creixement del Fons a la província d’Alacant i reforça el compromís del municipalisme alacantí solidari per un desenvolupament socioeconòmic humà, just i sostenible dels països empobrits”. Per la seua banda, Francés ha incidit en que aquesta unió “és la materialització del caràcter solidari del seu municipi i del seu veïnat, així com del compromís que aquest té en la societat i amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *