foradia subscriutegrat

Ajudes pel foment del valencià de la Generalitat Valenciana

El diari digital a lesmuntanyes.com li se reconeix l’esforç en la modalitat de mitjans de comunicació en línia íntegrament en valencià

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, concedeix subvencions dirigides al foment del valencià en l’àmbit dels mitjans de comunicació i publicacions privats i agències de notícies.

Segons la Resolució de 10 de novembre de 2022, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Servei de Promoció, el diari digital lesmuntanyes.com és una de les entitats que han rebut un ajut en la convocatòria pública d’ajudes econòmiques per al foment del valencià destinades a mitjans de comunicació social: empreses de televisió, ràdio i premsa escrita i digital i agències de notícies.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del 2 de gener va publicar la resolució de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme en la qual està la relació de tots els mitjans beneficiaris d’aquestes ajudes.

En el cas de lesmuntanyes.com, que fem ús de la nostra llengua materna per informar els nostres lectors de tot allò que té a veure amb el nostre territori les subvencions han sigut: el diari digital lesmuntanyes.com ha sigut de 8.790,97 euros en la modalitat de mitjans de comunicació en línia íntegrament en valencià.

La convocatòria reconeix l’esforç dels mitjans de comunicació pel foment del valencià en les seues publicacions. La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport valora el treball de foment del valencià a través de l’actualitat i de les activitats a les comarques centrals valencianes per a difondre tradicions valencianes, la singularitat de les nostres festes, les notícies de diferents àmbits com el cultural, polític, l’econòmic, etc.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *