foradia elgrat

13 habitatges d’Agullent es beneficien d’ajudes per a la rehabilitació

Concretament, aquesta partida d'ajudes municipals està dirigida a habitatges i locals ubicats al centre del municipi, i cobreix fins al 50% del pressupost de l'actuació prevista

L’Ajuntament d’Agullent va llançar en 2022 un Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del Centre Històric. En total s’han pogut beneficiar d’aquestes subvencions 13 habitatges. El paquet ha permés a les persones propietàries cobrir fins a un 50% del pressupost de l’actuació prevista.

El consistori ha invertit 43.547 euros en obres particulars amb l’objectiu de contribuir a la recuperació del centre històric del poble.

La primera vegada que es va llançar aquest pla va ser en l’any 2016, i des d’eixa edició s’han concedit 90 ajudes amb un import total de 251.073 euros. Segons han informat des del govern, s’espera continuar convocant aquestes ajudes cada any, i com s’ha fet en les anteriors edicions, es contemplaran tant les subvencions per actuar de manera global en les vivendes, com parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures, i fonaments. També es comptarà amb una línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en habitatges del centre del poble.

Pau Muñoz, alcalde d’Agullent, ha comentat que: “Des de l’equip de govern es treballa per revaloritzar el nucli antic d’Agullent fomentant ajudes per tal de millorar la zona, donant valor al nostre centre històric i garantir la millora dels habitatges de les persones que habiten en la zona”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *