foradia ivace

Eva Álvarez explica a Agullent les claus de l’urbanisme amb perspectiva de gènere

• Estarà aquest dijous 23 de març a Agullent per a realitzar una xerrada titulada “Ciutats per a totes i tots. Pobles Sostenibles. Una mirada de gènere a l’urbanisme que ens envolta”.

Eva Álvarez Isidro, l’arquitecta canària i experta en urbanisme amb perspectiva de gènere, estarà aquest dijous 23 de març a Agullent per a realitzar una xerrada titulada “Ciutats per a totes i tots. Pobles Sostenibles. Una mirada de gènere a l’urbanisme que ens envolta”. La xerrada tindrà lloc a les 19:30 hores a l’Auditori municipal d’Agullent, ubicat a la Casa de la Cultura.

Mobilitat, accessibilitat i seguretat són aspectes que marquen la vida de les ciutats i dels seus habitants. Per això, el disseny dels espais públics és determinant a l’hora d’afavorir-ne o no l’ús. La manera com s’han construït les ciutats i els seus equipaments no ha estat neutra, segons explicarà Eva Álvarez, per això hem de tendir a un urbanisme que reflectisca la identitat i necessitats de totes les persones que hi habiten.

Abans de la xerrada, a les 18 hores es farà una visita per Agullent amb Eva Álvarez per analitzar la realitat urbanística d’Agullent. Les places per aquest passeig comentat són limitades i cal inscripció prèvia a agudesenvolupamentlocal@gmail.com. No obstant això, l’accés a la xerrada d’Eva Álvarez és lliure i gratuïta.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *