foradia cdturisme

Alcoi torna a acollir la Gala de Conservatoris

L'acte organitzat pel Conservatori de Dansa d'Alcoi se celebrarà el dimecres 29 de març al Teatre Calderón, i allí participaran altres centres del País Valencià

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi organitza, una vegada més, la Gala de Conservatoris, que enguany celebra la huitena edició. En l’acte participaran els Centres oficials de titularitat pública de la província d’Alacant, com són el Conservatori Professional de Dansa, José Espadero d’Alacant, el Conservatori Professional de Dansa de Novelda, i el Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi, i a més, també estarà present el Conservatori Professional de Dansa de València.

En aquesta representació es podrà gaudir de setze coreografies de les tres especialitats de dansa que cursa l’alumnat de cadascun dels conservatoris, és a dir, de ballet clàssic, dansa espanyola, i dansa contemporània.
Per part del conservatori alcoià, seran quatre les coreografies, en les quals es podrà veure a alumnat dels cursos elementals, i també altres tres coreografies executades pels cursos d’ampliació d’estudis.

Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha indicat que: “Una vegada més agraïm l’esforç que duen a terme l’equip directiu i el professorat del Conservatori, així com l’alumnat que veurem reflectit en aquesta gala que segur que serà un èxit”.

L’actuació tindrà lloc el dimecres 29 de març a les 18:30h, en el Teatre Calderón.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *