lasarga alcoimpuls

Setmana Cultural al Conservatori de Dansa d’Alcoi

Leticia Castro serà la professora que impartirà les classes durant la setmana del 22 al 26 de març, i l'especialitat serà la Dansa Espanyola

Any rere any el Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra la seua setmana cultural, en la qual un professor de prestigi imparteix classes de dansa per a l’alumnat del centre.

La finalitat d’aquestes classes és adquirir majors coneixements en les especialitats que s’estudien al Conservatori.

En aquesta ocasió les classes seran de Dansa Espanyola, en les seues dos disciplines, Escola Bolera i el Folklore, i estaran impartides per la professora Leticia Castro.

Les classes estaran dirigides a l’alumnat des de 2n Curs dels Ensenyaments Elementals, i per als dels tres Cursos d’Ampliació d’Estudis.

Com ja hem dit, a professora serà Leticia Castro. Ella és nascuda en Uruguai, però madrilenya d’adopció, i està titulada en el Real Conservatori de Dansa Espanyola i Llicenciada en Coreografia i Interpretació per l’Institut de Teatre de Barcelona.

Al llarg de la seua carrera ha compartit escenari i espectacles amb artistes com Lola Greco, Manuel Segòvia, Rafaela Carrasco, Antonio Canales, Rocío Molina, María Juncal, Rubén Olmo, María Vivó, Teresa Nieto, Ramón Olller, Ara Malikian, Cesc Gelabert, entre altres.

Com a ballarina ha format part de la Cia. Aida Gómez, Cia.Rafael Amargo, Pura Passió (Cristóbal Reyes i Joaquin Cortés), Cia. Carmen Cortés, Cia. Rafael Aguilar, Teatre Espanyol de Luisillo , Cia. Dancem (Ester Carrasco), entre altres.

Ara es dedica al món de la docència, fent classes en conservatoris de tota Espanya sense abandonar la seua pròpia formació, cursant estudis en el Conservatorio Superior María de Ávila en Pedagogia de la Dansa Espanyola i en la Universidad Rey Juan Carlos (Màster d’Arts Escèniques).

Les classes s’impartiran en les vesprades des del dilluns dia 22 fins al divendres 26 de març.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *