foradia cdturisme

Gandia celebra Fira MiRA durant aquest cap de setmana

Aquesta serà la quarta edició d'aquest esdeveniment que fa que la capital de la Safor es convertisca en l'epicentre estatal de les arts escèniques de carrer

Gandia celebrarà la quarta edició de Fira MiRA en el cap de setmana del 24, 25, i 26 de març. Segons ha explicat Joanjo Payá, coordinador de l’esdeveniment: “Aquesta fira és una proposta del teatre de carrer per a donar solució a una carència que existia a la Comunitat Valenciana de fires de caràcter professionals d’arts de carrer. Enguany celebrem la fira amb total normalitat després d’aquests anys amb pandèmia”.

Durant aquests dies la capital de la Safor tornarà a ser l’epicentre estatal de les arts escèniques de carrer, però, a més a més, enguany, amb l’èxit de les anteriors edicions, s’ampliarà també al territori internacional. Dels 160 espectacles presentats, s’han seleccionat 15: 12 d’ells seran d’àmbit nacional i vindran de llocs d’Espanya com País Basc, Catalunya, Castella i Lleó, les Illes Balears, Andalusia, i la Comunitat Valenciana; i, també vindran dos espectacles des d’Itàlia i França. L’últim espectacle serà una estrena que fa l’Institut Valencià de Cultura.

Entre els generes que es podran gaudir aquests dies està el clown, teatre de carrer, dansa, o formats que barregen aquestes disciplines.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *