foradia mediambient

Guanyar vol preparar el seu programa electoral amb la participació de la ciutadania

El dissabte 1 d'abril, a les 10:30h des de l'Àgora, i també de manera virtual, els veïns i veïnes d'Alcoi podran aportar les seues idees per a aquest programa electoral

Guanyar Alcoi està treballant en el programa electoral per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el dia 28 de maig, i per fer-ho, estan comptant amb l’opinió de la ciutadania. Els membres de la candidatura estan reunint-se amb associacions veïnals i altres col·lectius per tal d’escolar les seues necessitats i incorporar-les al seu programa. Perquè aquest procés arribe a tota la ciutadania, s’han plantejat dos camins per tal d’arribar de forma presencial i telemàtica.

En el matí del dissabte 1 d’abril, a les 10:30h, la plataforma municipalista ha convocat als seus simpatitzants i a la ciutadania en general per a parlar sobre el programa. Les propostes de la formació per a la següent legislatura es divideixen en cinc eixos: Ciutat sostenible i resilient, ciutat per a viure amb dignitat, ciutat per a treballar, ciutat de la cultura i l’educació, i l’Ajuntament al servei de la ciutat.

En aquesta jornada es distribuirà la feina en diferents grups de treball en els quals es reuniran les idees de cara a incorporar tot allò que vaja decidint-se en comú. Tot aquell que vulga fer les seues aportacions, expressar el seu punt de vista, o incidir en alguna qüestió, podrà fer-ho en aquest acte. Per a poder les propostes a través de la web, es podrà fer a partir d’aquest enllaç.

Sergi Rodríguez, cap de llista de Guanyar Alcoi a les eleccions, ha assenyalat que: “Totes i tots tenim vides molt complicades, però l’acció política és fonamental per a poder promoure els nostres drets com a ciutadans. Hem obert un procés d’elaboració de les propostes per un Alcoi on siga més senzill viure i perquè el nostre ajuntament no vaja a la contra del benestar de la majoria. Qualsevol veí o veïna d’Alcoi serà benvingut el pròxim dissabte 1 d’abril, però, si no podeu vindre podeu entrar a la pàgina web de Guanyar i fer les vostres propostes. Ens fa falta molta gent treballant i pensant per a aconseguir l’Alcoi que ens mereixem”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *