foradia subscriutegrat

Podem demana facilitar l’accés a totes les ajudes en matèria d’habitatge

Recorden que des del govern central i autonòmic, s'estan habilitant diferents línies d'ajudes en matèria d'habitatge, com la prohibició dels desnonaments o les ajudes al lloguer

Des de Podem demana a l’Ajuntament d’Alcoi facilite la informació, l’assessorament i la tramitació de les ajudes en matèria d’habitatge de forma telemàtica.

Una sèrie de mesures que des de Podem volen que siguen “accessibles” a tota la ciutadania que ho necessite i “garantir així, que ningú es quede enrere per la falta d’informació, acompanyament o assessorament respecte a les ajudes de l’Escut Social ja existents.”

El seu portaveu a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago, continua afirmant que “és imprescindible que els ajuntaments, com administració més propera a la ciutadania, faciliten aquesta gestió d’acompanyament telemàtic, sobretot en aquests moments de crisi social, econòmica i sanitària. I que puguen solucionar dubtes i preguntes freqüents a la ciutadania.”

El grup municipal proposa l’ajuntament gestione el necessari per a facilitar l’accés a les ajudes en matèria d’habitatge i que així “cap persona que ho necessite, es quede fora. Sense poder sol·licitar-les”.

També recorden que continuen afegint-se mesures a l’escut social front al coronavirus, com els microcrèdits sense interessos ni comissions pels inquilins afectats, avalats per l’estat o la suspensió dels desnonaments per impagament del lloguer, a les persones sense alternativa de l’habitatge, fins 6 mesos després que acabe l’estat d’alarma.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *