foradia subscriutegrat

El cartell de festes cobrarà vida gràcies a les noves tecnologies

L’autor, Toni Miranda, ha creat una aplicació mòbil a la qual s’accedirà enfocant al cartell i tindrà una sèrie d’utilitats, amb l’objectiu de “complementar el que vol expressar el cartell”

Aquesta nit, quan finalitze l’acte de la ‘Vespra d’abril’, sobre les 21h, els alcoians i alcoianes estaran esperant amb ganes el descobriment del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians que lluirà a la façana de l’Ajuntament durant tot el mes d’abril. Toni Miranda, fotògraf, és l’autor de l’obra d’enguany, i segons ha confessat hores abans de poder veure el seu treball, ha incorporat les noves tecnologies al cartell, concretament, la realitat augmentada. Ho ha fet gràcies a una aplicació mòbil, amb la qual les persones podran enforcar al cartell i accedir a una sèrie d’utilitzats, que tenen com a objectiu “complementar el que vol expressar el cartell”

Alguna d’aquestes utilitats seran poder consultar la programació de les festes, itineraris, i ubicacions exactes de cada acte. A més a més, en el moment en que puguem veure el cartell descobrirem més sorpreses d’aquesta obra. 

Enllaç per a descarregar en Android.

Enllaç per a descarregar en iOS.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *