lasarga

Compromís denuncia que FCC tenia intenció de realitzar una subcontracta que seria il·legal

• Segons indica el regidor Màrius Ivorra, FCC “ha recapacitat les seues intencions” • En qualsevol cas, Compromís recalca “el silenci del Govern davant un tema tan delicat"

Compromís ha denunciat públicament la voluntat de l’empresa FCC de subcontractar part dels serveis de la neteja viària, els quals, segons el contracte amb l’Ajuntament d’Alcoi, li correspon realitzar a aquesta empresa.

Compromís ho ha sabut a través d’un document amb el qual l’empresa ho comunicava als seus treballadors. Després de consultar-lo amb els seus serveis jurídics, Compromís conclou que aquesta subcontractació seria il·legal.

Segons indica el regidor Màrius Ivorra, FCC “ha recapacitat les seues intencions”. En qualsevol cas, Compromís recalca “el silenci del Govern davant un tema tan delicat, en un servei fonamental i que ens costa tants diners a tots els alcoians”.

Aquesta denúncia se suma a altres que la formació alcoiana ha dut a terme durant els últims mesos al voltant del contracte de brossa de FCC amb l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *