foradia subscriutegrat

Banyeres de Mariola viurà un intens cap de setmana en honor a Sant Jordi

Banyeres estarà vivint les seues festes de Moros i Cristians des del dia 21 d'abril al 25 i, enguany amb una entrada plena d'espectacle i color

Des del dia 21 al 25 d’abril, Banyeres de Mariola es vestirà de festa per tal de celebrar els seus Moros i Cristians. La seua regidora de Festes, Bea Francés, ha comentat que enguany serà un any molt especial, ja que les 10 filaes tindran capitania: “L’entrada serà molt més vistosa que altres anys perquè totes les filaes faran alguna cosa, com esquadres especials o ballets”.

A més a més, com a novetat, l’acte d’Exaltació de Capitans tindrà un nou escenari i, que amb la reforma de l’antic Cinema, s’ha decidit traslladar-ho ací amb l’objectiu que més gent puga gaudir d’ell: “L’hem adaptat perquè hi haja una escenografia semblant, però amb més espai per a poder fer-ho i perquè la gent puga vindre”.

Aquestes festes enguany cauen en cap de setmana, i per això, Francés vol convidar als veïns i veïnes de les localitats dels voltants a passar-ho bé: “Els convidem a que vinguen, que estiguen al poble i gaudisquen de les nostres festes. Per a les nits hi haurà orquestra i discomòbil”.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *