foradia subscriutegrat

Més de 30 expositors estaran presents a la Fira de Motor de Gandia

Des del dia 5 al 7 de maig es podran veure 54 marques i més de 580 models diferents de vehicles nous que ocuparan un espai expositiu de més de 20.000 metres quadrats

Entre els dies 5 i 7 de maig Gandia estarà celebrant la dècima edició de la Fira del Motor, en la qual es podran veure més de 30 expositors, 54 marques i més de 580 models diferents de vehicles nous, que estaran distribuïts en un espai de 20.000 metres quadrats d’exposició.

Enguany s’ha augmentat la part de patinets, bicis i motocicletes elèctriques, ja que cada vegada són més els usuaris que decideixen aquest tipus de transport. A més, enguany tornarà la Fira de la Mobilitat Sostenible de Fira Mercat. Per aquest motiu s’ha incrementat la venda de cotxes ECO i elèctrics.

La Fira del Motor estarà ubicada entre el passeig de les Germanies, i els carrers Major, Sant Francesc de Borja, Alfons el Vell, Rausell, Plaça del Prat, i la plaça del Tirant. Les motocicletes es podran veure a la plaça de l’Ajuntament. L’horari de visita serà des de les 10 del matí fins a les 20h, excepte el diumenge dia 7, que es tancarà a les 19h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *