foradia pressupostparticipatiualcoi

ESO, Batxillerat els Cicles Formatius amb l’IES Pare Vitòria d’Alcoi

Per a poder fer aquest tràmit es farà de forma telemàtica des de la plataforma de la conselleria, però en cas de dubte es poder acudir al centre per a formalitzar la preinscripció

L’IES Pare Vitòria està immers en el seu procés de preinscripció per al pròxim curs. Aquells que estiguen interessats en cursar ESO o Batxillerat en aquest centre alcoià, podran fer la seua prematrícula fins al dia 12 de maig. En el cas dels cicles formatius, el termini de temps serà des del dia 22 al 30 de maig. Totes les preinscripcions s’hauran de fer de forma telemàtica a través de la web de la Conselleria d’Educació, però, en cas de dubte es podrà acudir al centre per tal de demanar ajuda.

Per al pròxim curs, la novetat de l’IES Pare Vitòria està la incorporació del cicle de Grau Superior de Fabricació de Productes Farmacèutics, Biotecnològics i Afins.

El director del centre, Toni González, ha destacat que a l’IES Pare Vitòria s’està treballant actualment per projectes en tots els àmbits i que aquesta metodologia “està donant resultats molt positius”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *