foradia subscriutegrat

Exhaurides en 45 minuts les entrades per al concert de Luz Casal a Xàtiva

Bona afluència de venda en les primeres hores també per a concerts com ara el de Tanxugueiras i Flora de El Diluvi o Celtas Cortos

Luz Casal./

El divendres passat a les 12 hores es van posar a la venda les entrades per a la XXIV edició de Nits al Castell, i en tan sols 45 minutses van exhaurir les entrades posades a la venda per al concert de Luz Casal, que tancarà el Festival el 29 de juliol.

La gran afluència de visites ha provocat durant moments la impossibilitat d’accedir a la pàgina web de Xàtiva Turisme. No obstant, cal recordar que les entrades es poden adquirir per altres canals com ara presencialment a les taquilles del Gran Teatre, dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores, i a través del perfil de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma web d’Instanticket, on està allotjada la passarel·la de gestió d’entrades.

També s’estan venent a bon ritme durant aquestes primeres hores les entrades per als concerts de Celtas Cortos, 15 de juliol i del concert inaugural previst per al 8 de juliol i protagonitzat pel grup gallec Tanxugueiras amb la cantant Flora, del grup valencià El Diluvi. L’altre concert que es podrà gaudir al Festival serà el que unirà en l’escenari als artistes Pedro Guerra, Conchita i Judit Nedderman (22 de juliol).

Tot i que les entrades de Luz Casal s’han exhaurit en qüestió de minuts, cal recordar que tant per a aquest com per a la resta de concerts, el mateix dia de l’actuació, des de dues hores abans de l’inici, es podran adquirir a taquilla, ubicada a l’espai de Turisme de la plaça Espanyoleto, les entrades que es guarden per llei, i que corresponen al 10% del total.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *