foradia subscriutegrat

Alcoi protagoniste dels Premis Ovidi Montllor a Valencia

El regidor Paco Agulló va assistir a la gala, anit al Teatre Micalet de València. La Regidoria de Cultura felicita els músics alcoians pel seu èxit als Premis Ovidi Montllor. Hugo Mas i Arthur Caravan va ser el gran triomfador de la nit amb quatre premis i els també alcoians We Are Not Brothers el premi a Millor Disc de Música Electrònica/Rap/Hip hop.

artur caravan

Arthur Caravan la banda de rock d’Alcoi va triumfar a Valencia als premis Ovidi./ lesmuntanyes.com

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi Paco Agulló va assistir anit a la gala de lliurament de la IX edició dels Premis Ovidi Montllor de la Música en Valencià, que organitza el Col·lectiu Ovidi Montllor del qual formen part els músics i intèrprets que treballen en la nostra llengua.

La gala va tindre un marcat protagonisme alcoià, ja que propostes de la nostra ciutat van obtindre diverses nominacions i, finalment, el disc ‘Wegener’ d’Hugo Mas i Arthur Caravan va ser el gran triomfador de la nit amb quatre premis (Millor Disseny –ex aequo-, Millor Cançó, Millor Disc de Rock i Millor Producció i Arranjaments); a més, els també alcoians We Are Not Brothers van aconseguir amb el seu àlbum ‘No som germans’ el premi a Millor Disc de Música Electrònica/Rap/Hip hop.

El propi Paco Agulló destacava que “els premis han tornat a reconèixer la gran vitalitat dels nostres creadors, premiant el treball que fan artistes de la nostra ciutat, a través d’un segell discogràfic de la nostra ciutat com és Música de Telers. En plena setmana d’una Mostra de Teatre que oferirà al públic la possibilitat de gaudir del treball que porta a terme l’àmbit escènic alcoià, hem tingut aquesta gran notícia al voltant dels nostres músics.”

Sense dubte, Alcoi torna a sonar com un dels motors culturals del País Valencià, i per això volem felicitar a aquells que fan possible que el nom de la ciutat sone a tot el món de la creació i l’art: els nostres creadors”.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *