foradia subscriutegrat

Oberta la inscripció per a la 43 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

El certamen se celebrarà el dia 11 de novembre de 2023 al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, i podran participar els cors de veus mixtes com els cors de veus blanques de qualsevol lloc. La inscripció estarà oberta fins al dia 15 de juny

El Certamen Coral Fira de Tots Sants es prepara per a l’edició 43, i el primer que han fet ha sigut obrir el període d’inscripció i presentar les bases per a la convocatòria. El concurs se celebrarà el dia 11 de novembre de 2023 al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, i allí podran participar, com habitualment, els cors de veus mixtes com cors de veus blanques de qualsevol lloc.

El període d’inscripció finalitzarà el dia 15 de juny, i a partir d’eixe dia, el Comité Tècnic s’encarregarà de seleccionar als tres cors participants d’entre tots els presentats. Per a fer aquesta tria es valorarà el repertori presentat, els enregistraments enviats i el palmarés.

Aquells que puguen participar en aquesta 43 edició poden optar a cinc premis en total. El primer d’ells dotat amb 3.000 euros, el segon amb 1.800 euros, i el tercer està valorat en 1.200 euros. Hi haurà un altre premi que donarà el públic, i que tinga una dotació econòmica de 600 euros, i finalment, un premi per al millor director o directora de tots els cors participants, que rebrà un trofeu commemoratiu.

El guanyador del primer premi, a més a més, es classificarà per al VI Premi Firacor, que reuneix als guanyadors del Certamen cada tres anys, i obtindrà plaça per a participar en el Gran Premi Nacional de Cant Coral de 2024, on es donen cita els guanyadors dels festivals corals de més prestigi de tota Espanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *