foradia subscriutegrat

Ximo Puig anuncia una inversió de 81 milions d’euros per a l’Hospital Verge dels Lliris

El president de la Generalitat ha avançat que s'espera que en el mes de juny comencen les obres al pàrquing, i que durant l'estiu es licite el projecte de redacció dels edificis de Consultes Externes i l'edifici administratiu i de cafeteria. Durant la seua visita a Alcoi, també ha destacat mesures de suport a les famílies, com ajudes per a les activitats extraescolars, o les deduccions fiscals per gastos d'odontologia i oftalmologia

El president de la Generalitat, secretari general del PSPV-PSOE, i candidat a la presidència a les eleccions autonòmiques del dia 28, Ximo Puig, ha estat visitant Alcoi dins de la seua agenda de campanya electoral. En aquesta visita, el cap del Consell ha estat explicant al públic assistent algunes de les mesures que els socialistes volen portar al País Valencià.

El primer anunci de Puig, ha estat dirigit als alcoians i alcoianes, ja que ha comunicat que la Generalitat invertirà 81 milions d’euros en l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Ha explicat que les obres consistiran en “l’ampliació i adequació d’espais”, i també en la consolidació del personal. S’espera que en juny comencen les obres del pàrquing de l’hospital, i que durant l’estiu es puga licitar el projecte dels edificis de Consultes Externes i de l’edifici administratiu i de cafeteria.

Altres de les mesures que ha comentat durant l’acte ha sigut que va ampliar-se l’educació gratuïta per als xiquets i xiquetes entre els 0 i els 2 anys, criticant la proposta del PP d’educació gratuïta de 0 a 3 anys: “Encara no s’han adonat que els xiquets i xiquetes valencianes ja tenen educació de 2 a 3 anys gratuïta. Nosaltres tenim la credibilitat d’haver-ho fet, i ara ho farem de 0 a 2 anys. Eixe és el camí”.

Un altre dels anuncis ha sigut la posada en marxa del Parc Científic en Alcoi, que serà el primer de la Universitat Politècnica de València fora de la seua seu.

“Continuarem amb aquest procés que ens ha fet millorar tots els indicadors econòmics i socials. En Alcoi ha disminuït l’atur en un 30% des del 2015 i això és un fet molt important”, ha assenyalat el president.

La família també ha sigut un dels punts a tractar de Puig, i ha destacat les mesures de suport que van a posar-se en marxa en la pròxima legislatura, com per exemple, que les famílies amb dos fills tindran els beneficis de les famílies nombroses. A més, ha anunciat que: “Ajudarem a les famílies amb les extraescolars i les deduccions fiscals per gastos en odontologia i oftalmologia. En total serà un estalvi de 500 euros a l’any de desgravació”, i ha argumentat que: “Es tracta de què una parella jove prenga la decisió de tindre més fills sense tenir al cap les limitacions econòmiques. Hem de protegir a totes les famílies perquè decidisquen amb llibertat, forma part del nostre ADN; Igualtat i Llibertat”.

Finalment, s’ha parlat de reindustrialització en la comarca, i el candidat socialista a la presidència ha destacat el “dinamisme i la qualitat” dels polígons industrial de la zona. “Als anys de govern del Partit Popular la desindustrialització pareixia irreversible i hem vist que no, que hi ha un procés dinàmic en aquests moments de digitalització, de capacitat d’actualitzar les produccions. Creiem en la indústria. Una de les primeres lleis que vam aprovar va ser la llei de parcs industrials i continuarem amb la política de reindustrialització. Mai renunciarem a la plena ocupació perquè volem que tot el món tinga un treball digne, i la indústria dona treballs dignes”.

El líder dels socialistes valencians ha estat acompanyat en aquest acte del candidat a l’alcaldia i actual alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el candidat socialista en Ibi, Sergio Carrasco; el candidat a Onil, Humi Guill; i l’alcalde de Fageca, i candidat, Ismael Vidal. A més a més, l’encontre ha estat moderat per la secretaria d’organització de JSPV La Muntanya, Rocío Briet.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *