foradia cdturisme

Alcoi acull la segona Trobada de Pilota a l’Escola de Primària

En total s'han reunit 500 alumnes de la província d'Alacant procedents de 10 centres educatius

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d’Alcoi ha sigut l’escenari de la segona Trobada de Pilota a l’Escola de 2023, que va celebrar-se en el matí del 18 de maig. Aquesta activitat està dins de la programació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i està dirigida a l’alumnat de Primària.

El programa que desenvolupa la Federació de Pilota Valenciana encara la seua recta final, i està a tan sols dos trobades més de finalitzar fins al curs vinent.

La d’Alcoi ha sigut la segona Trobada de Pilota a l’Escola que s’ha celebrat enguany a la província d’Alacant, i també és la segona volta que Alcoi acull una Trobada, després de la celebrada l’any passat.

Més de 500 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, l’Alacantí, les comarques del Vinalopó i la Vall d’Albaida (província de València), van ser els i les protagonistes de la jornada. Concretament de 10 centres que van vindre des d’Alcoi, Alacant, Alfafara, Agres, Gaianes, Atzeneta d’Albaida, Biar, Cocentaina, Monòver, Onil i Santa Pola.

La pròxima setmana sols se celebrarà una trobada de pilota a l’Escola de Primària, el 23 de maig a Tavernes de la Valldigna, amb una participació de 750 alumnes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *