foradia subscriutegrat

Els candidats a l’alcaldia d’Alcoi ens parlen al ‘PRIMER MINUT D’OR’

En 60 segons Sergi Rodríguez de Guanyar Alcoi, Àlex Cerradelo de Compromís, Marcos Martínez d'Acció Democràtica Independent, Trini Rubio de Podem Alcoi, i Toni Francés del PSOE, ens conten per què hem de tindre en compte la seua proposta per al futur de la ciutat

Des d’El Grat i Les Muntanyes hem volgut que els candidats i candidata a l’alcaldia d’Alcoi ens conten quins són els projectes que tenen pensats per al futur pròxim de la ciutat. Per això, els hem creat la secció ‘PRIMER MINUT D’OR’ perquè puguen expressar-se i convéncer a la ciutadania, perquè el pròxim 28 de maig prenga la seua decisió en la cita que tenim en les urnes.

En el ‘PRIMER MINUT D’OR’ podrem sentir els projectes de Sergi Rodríguez de Guanyar Alcoi, Àlex Cerradelo de Compromís, Marcos Martínez d’Acció Democràtica Independent, Trini Rubio de Podem Alcoi, i Toni Francés del PSOE.

Des del diumenge 21 de maig a la nit, tots els videos de ‘PRIMER MINUT D’OR’ es poden veure a través d’aquest enllaç que et dirigirà al nostra canal de Youtube.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *