foradia subscriutegrat

Licitada la redacció de projecte de construcció dels magatzems portuaris de Gandia

L'Autoritat Portuària de València ha comunicat a l'Ajuntament de Gandia que ja s'ha iniciat aquest procés que convertirà en una realitat la remodelació dels tinglados del port i l'obertura al públic com a espai d'oci, cultura i restauració

L’Autoritat Portuària de València ha anunciat a l’Ajuntament de Gandia que ja s’ha posat en marxa el procés de licitació de la redacció del projecte de construcció dels tinglados del port. Aquesta actuació té com a objectiu que aquest espai estiga obert al públic com un espai d’oci, cultura i de restauració.

Segons el document, es farà una inversió de més de 6 milions d’euros que l’Autoritat Portuària durà a terme basant-se en el projecte guanyador del concurs d’idees titulat ‘Camins a la mar’. Gràcies a aquestes obres s’aconseguirà una efectiva integració urbana entre el Grau i el Port, acabant amb les barreres arquitectòniques existents i fent valdre uns elements icònics per a la ciutat i el barri com les antigues vies de tren i els magatzems portuaris fruiters. Amb la remodelació s’omplirà de vida i activitat social, cultural el Moll Sud de Gandia.

La part del darrere dels magatzems portuaris es convertirà en un passeig amable i modern d’uns 11.000 metres quadrats d’extensió on la vegetació i l’arquitectura es fusionaran per crear un màxim confort als vianants.

En els tinglados s’ubicarà un espai singular interior i exterior, i hi haurà establiments de restauració, comerços i locals culturals i d’oci.

En l’actual Torre del Rellotge s’instal·larà una passejada oberta al públic que comunicarà la zona Nord i Sud de l’antic moll fruiter.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *