foradia subscriutegrat

Oliva prepara nova edició d’escoleta d’estiu Olivia Estiu 2023

La preinscripció es podrà realitzar de forma presencial i telemàtica els dies 31 de maig, i l'1 i 2 de juny. L'escoleta es durà a terme al CEIP Desemparats i al Centre FPA d'Oliva Joanot Martorell des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost

L’Ajuntament d’Oliva, a través del Departament de Benestar Social, i dins del programa ‘Olivia Concilia’, es prepara per a obrir les portes una vegada més de l’escoleta d’estiu Olivia Estiu 2023, a la qual podran acudir xiquets i xiquetes entre els 3 i els 12 anys escolaritzats i empadronats a Oliva.

Aquesta escoleta d’estiu es durà a terme al CEIP Desemparats i al Centre FPA d’Oliva Joanot Martorell des del dia 1 de juliol fins al 31 d’agost, en horari de 9 a 14h, i amb servei de menjador des de les 13:30h fins a les 15h.

Les places són limitades, per això, els dies 31 de maig i, 1 i 2 de juny de 2023 des de les 9 del matí fins a les 8 de la vesprada, a la seu electrònica, i des de les 9h a les 14 de forma presencial, es podrà fer la inscripció.

A la web del consistori està tota la informació disponible sobre la documentació i els diferents preus. No s’admetran els registres presentats fora del termini establert, ni amb anterioritat, ni amb posterioritat a la data i hora establerta.

Una vegada passats els dies de fer la inscripció, els admesos que no hagen fet el pagament perdran el dret a la plaça, i s’avisarà per telèfon de l’admissió i de la data de pagament a la llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *