foradia subscriutegrat

El concert del 125 aniversari del moviment bandístic d’Oliva ja forma part de l’arxiu municipal

El regidor Julio Llorca ha sigut l'encarregat de lliurar a l'arxiu un USB amb la gravació de l'esdeveniment commemoratiu del 125 aniversari del moviment bandístic de la localitat, així com del concert de primavera 'Sons de la terra', que es va dur a terme al Centre Polivalent el passat 29 d'abril

El departament de Cultura, Música i Biblioteques, que està encapçalat pel regidor Julio Llorca, i amb la col·laboració del president de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, Juan Carlos Morera, han fet entrega a l’arxiu municipal d’un USB amb la gravació de l’esdeveniment commemoratiu per a celebrar el 125 aniversari del moviment bandístic en la localitat, i del concert de primavera ‘Sons de la terra’, que va fer-se al Centre Polivalent el dia 29 d’abril.

El concert, que ja està custodiat a l’arxiu, va comptar amb la participació de la Banda Simfònica, acompanyada per Maria Bertomeu i Soria ‘La Maria’, el Grup de danses Raval i Vila, la Colla Sarabanda i la Muixeranga de La Safor. Miguel Ángel Grau, va ser el director d’aquest concert en el qual el públic va poder gaudir d’un espectacle musical i visual impressionant. A més a més, es va aprofitar l’ocasió per a commemorar altra data important, com és el 50 aniversari del pasdoble ‘Eduardo Borràs’, una peça de Francisco Esteve Pasto, que és de gran importància i admiració per a l’Associació Artístico Musical d’Oliva, i per a la població en general. La família Borràs va sorprendre el públic amb l’actuació del virtuós de la guitarra Hugo Moltó, que va oferir una interpretació fantàstica d’aquest famós pasdoble.

Aquest document s’incorporarà a l’arxiu municipal i d’aquí a poc temps estarà disponible al canal de YouTube de l’Ajuntament d’Oliva.

Aquests dos actes són els que inicien les celebracions del 125 aniversari de la banda d’Oliva, i durant tot l’any s’aniran fent esdeveniments, com per exemple, l’intercanvi de la Banda Juvenil amb l’agrupació de Fuenterrobles, un simposi sobre el pasdoble ‘Eduardo Borràs’, o un concert en honor a Nino Bravo, entre molts altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *