foradia subscriutegrat

Nova edició del programa ‘Activa Àgora’

En total 84 persones emprenedores i empreses de recent creació han participat en les deu edicions que porta funcionant la iniciativa

El programa ‘Activa Àgora’ està a punt de començar la seua dècima edició. Aquesta és una iniciativa que posa a disposició de les persones emprenedores, un programa d’entrenament de dos mesos de durada que té com a objectiu ajudar-los, orientar-los, capacitar-los i tutelar-los en el procés de definició del seu projecte, i seguidament, per a llançar la seua empresa.

L’Ajuntament d’Alcoi, el CEEI Alcoi-València, la Diputació d’Alacant, i amb la col·laboració de FEDAC i Jovempa, són les entitats i organismes de dur a terme aquest programa.

El regidor d’Empresa, Ocupació i Formació d’Alcoi, Alberto Belda, ha destacat que aquesta iniciativa suposa una verdadera oportunitat per a fomentar l’emprenedoria, i que és una font importantíssima de creació de treball: “Aquest és un dels grans objectius de l’Ajuntament d’Alcoi, ja que amb aquest programa s’aconsegueix reforçar i ampliar els fonaments del nostre entramat empresarial, al mateix temps que contribuïm a potenciar l’economia local”.

El dia 9 de juny s’iniciarà aquesta nova edició d’Activa Àgora, una vegada estiguen seleccionats els projectes participants. Durant aquest temps s’oferirà a les persones emprenedores que tinguen una idea de negoci, i a les empreses de recent creació, allotjament gratuït en l’espai de l’Àgora Coworking, tutories grupals, càpsules de formació per capacitar-los en diferents àrees de gestió empresarial, tutories individualitzades, i una sessió final per a presentar el seu projecte.

El dia que es faça la presentació de projectes, es triarà al guanyador del Premi al Millor Projecte Activa Àgora que consistirà en el reconeixement al guanyador, i donar-li suport i difusió per al seu llançament.

Aquest programa va posar-se en marxa en 2018 i fins ara s’han dut a terme 9 edicions, en les quals han participat 84 emprenedors i emprenedores, així com empreses de recent creació.

El termini per a presentar les candidatures per a poder participar finalitzarà el dia 2 de juny i es pot fer a la web del CEEI.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *