foradia subscriutegrat

La VI Edició d’Activa Àgora compta amb la participació de 10 projectes

El programa està pensat per a orientar, capacitar i tutelar als emprenedors en el procés de definició del seu projecte, en el llançament de la seua empresa i en el suport a les empreses de recent creació

L’Ajuntament d’Alcoi, amb el seu espai Àgora Coworking, i amb la col·laboració de FEDAC, CEEI i el suport de JOVEMPA, ha començat la sisena edició d’Activa Àgora.

Enguany s’han presentat 17 candidatures, però el Comité de Valoració ha seleccionat els 10 millors projectes. Els triats s’emmarquen en els sectors productius del disseny de producte, desenvolupament personal, impressió 3D, serveis a les persones, noves tecnologies, exportació de productes i comerç electrònic.

Aquest programa és gratuït, i té com a objectiu ajudar a aquests emprenedors, és a dir, orientar-los, capacitar-los i tutelar-los en aquest procés de definició del projecte, donant el suport a aquestes noves empreses.

Alberto Belda, regidor d’Empresa i Ocupació, ha destacat que aquesta iniciativa ja compta amb 50 projectes tutoritzats en la seua història, i ha explicat que: “És un programa d’èxit que continua sumant emprenedors interessats. Portem ja 50 projectes tutoritzats, alguns d’ells de poblacions veïnes, i hem participat en la posada en marxa de 24 noves empreses”.

En Activa Àgora es fan tallers formatius, tutories grupals i individuals, i una activitat final de presentació de projectes i networking. Aquesta última activitat tindrà lloc el dia 17 de desembre, dia que finalitza el programa i que a més, s’atorga el Premi al Millor Projecte Activa Àgora, que consistirà en el reconeixement al guanyador, suport en la difusió i comunicació en el seu llançament i un bo de viatge.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *