foradia mediambient

Fira Mercat Gandia rep 33.500 visites en aquesta edició de 2023

L’objectiu d’aquest espai és donar suport i dinamitzar el comerç local i professional de Gandia

Fira Mercat és un espai que va nàixer per donar suport i dinamitzar el comerç local i professional de diferents sectors de la ciutat, i ha sigut una oportunitat única per al comerç i per a la seua visibilitat, sent aquest últim el principal benefici. La regidora de Comerç i Polítiques Econòmiques, Vicenta Ferrer, ha fet balanç de la darrera edició de Fira Mercat al seu espai del Mercat Municipal del Prado que ha definit com a un “espai és únic a la comarca”.

Pel que respecta a l’última fira de la segona edició, la Fira Extraescolars, el total de visitants va ser de 1.600, sent el 93% de Gandia, Grau i platja, el 5% de la comarca de La Safor i el 2% restant de fora. La valoració dels expositors va ser de 9,2 sobre 10 i la dels visitants de 9,4 sobre 10. 

Englobant el que han sigut la primera i segona edició de 2023, el total de visitants ha sigut de més de 33.500 persones que s’han apropat en algun moment a les diferents fires que s’han celebrat. La valoració total d’aquests és molt bona, de 9,8 punts sobre 10, i la de tots els expositors que hi han passat també, sent de 9,5 punts sobre 10. 

El total de visitants des que va començar Fira Mercat a setembre de 2019 és ja de més de 265.000, el d’expositors de més de 470 i el de fires de més de 100. Ferrer ha assenyalat que “ha hagut fires lúdiques com la del Vi, la Cervesa o la Borgiana que van tindre molt bona acollida, a més de que algunes d’elles s’han complementat amb tallers i activitats”

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *