foradia pressupostparticipatiualcoi

Es desprén un tros de barana del pont del Viaducte

Cap a les 23:30h de la nit del diumenge 4 de juny la Policia Local va rebre l'avís de què faltava aquest tram de barana, i durant el matí el personal tècnic de l'Ajuntament ha estat revisant l'espai

En la nit del 4 de juny, al voltant de les 23:30h, la Policia Local va rebre l’avís de què faltava un tros de barana del Viaducte de Canalejas. Ràpidament, els bombers van acudir a la zona, i també ho van fer el regidor de Seguretat, Raül Llopis; el vicealcalde, Jordi Martínez, i el regidor de Recursos Humans i Prevenció de Riscos Laborals, Alberto Belda.

Els bombers van estar revisant tota la barana per veure si hi havia risc de més despreniments, i es va supervisar que la causa de la caiguda no anara que una persona s’haguera precipitat, arrossegant la barana.

Analitzada la situació, i veient que algun tram es movia si s’agitava, es va decidir acordonar la zona perquè hui el personal tècnic de l’Ajuntament analitze la situació i determine per què va caure la barana, si va ser un accident, o provocada, i així buscar una solució.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *