foradia subscriutegrat

Els comerciants i hostalers alcoians regalen hores pàrquing i viatges de bus

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar el consum de proximitat, i transmetre la idea que desplaçar-se per Alcoi és fàcil gràcies al transport públic i els serveis privats d'aparcament

Des de la Federació de Comerç-Alcoi Comercial i ACECA, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i Indústria i l’Ajuntament d’Alcoi, s’ha posat en marxa la campanya ‘A Alcoi, tot a prop’, que té com a objectiu fomentar el consum de proximitat.

Prop d’uns 240 establiments associats a aquestes entitats disposaran de vals per a repartir fins a finals d’any entre la clientela a canvi de les seues compres. Aquests vals podran ser per viatges d’autobús gratuïts, o per hores de pàrquing.

Concretament, els comerços i establiments del Centre comptaran amb tiquets per al Pàrquing del Racó i viatges en bus. Els comerços de l’Eixample repartiran vals per al Pàrquing de la Rosaleda, i en Santa Rosa, per al de l’Uixola. Els comerços de la Zona Nord, tindran el doble de vals per a viatges gratuïts en autobús, ja que no hi ha pàrquings privats al barri.

Aquesta iniciativa engloba a hostaleria, comerços de venda al detall, negocis de menjars per a portar, perruqueries, centres d’estètica, veterinaris, perruqueria canina, acadèmies, gimnasos, centres de ball privats, òptiques, o treballs dentals. A més, també s’inclouen empreses asseguradores, d’agències de viatges o gestories.

Cada establiment decidirà amb el seu criteri la manera d’entregar els vals, encara que sí que hi haurà algun tipus de consum mínim.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha destacat que: “generar hàbits de consum de proximitat és imprescindible per a contribuir a activar l’economia local, de manera que la riquesa es redistribueix i repercuteix directament en el teixit econòmic de la zona”.

Amb aquesta acció es pretén transmetre a la població que el consum en els establiments de la ciutat es pot fer d’una forma “ràpida i còmoda”. Però, a més, els impulsors de la proposta també subratllen que: “desplaçar-se a Alcoi per a fer compres és tan fàcil com usar el servei públic d’autobús, alguna cosa que contribueix a més de protegir el medi ambient i a descongestionar de trànsit els nostres carrers”. També recorden que hi ha servei de pàrquing privat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *