foradia pressupostparticipatiualcoi

La màgia i el teatre arriben als carrers d’Alcoi

Aquesta va ser una proposta de l'última edició dels pressupostos participatius, i està dirigida a donar més oferta cultural i d'oci a tota la família

Durant aquest estiu Alcoi tindrà una programació molt variada d’espectacles de màgia i teatre dirigits a tota la família. Aquesta va ser la segona proposta més votada dins dels pressupostos participatius de 2023, i es durà a terme gràcies al treball que s’ha fet des de les regidories de Democràcia Participativa, Cultura i Comerç. En concret s’han preparat tres espectacles.

En primer lloc, estan les actuacions del Mago Hugo, que visitarà els tres mercats de la ciutat, concretament els dies 1, 8 i 15 de juliol. Tots els espectacles començaran a les 12h, i xiquets i majors podran gaudir de la màgia més directa i sorprenent.

Una altra de les propostes d’aquesta programació és el teatre de carrer, de la mà de la companyia ‘La Fam Teatre’, que representarà ‘Aquiles’, un espectacle de teatre itinerant on un gegant articulat de 5,50 metres d’alçada anirà pels carrers de la ciutat. Aquesta actuació tindrà lloc el divendres 21 de juliol a les 19h al carrer Sant Llorenç.
Finalment, el dissabte 26 d’agost, a les 22h, l’Auditori Amando Blanquer acollirà a l’actor i còmic alcoià, Xavi Castillo, amb la seua obra Spoiler, on fa un homenatge al món del cinema.

A més de les regidories, també han col·laborat en aquesta iniciativa la Federació de Comerç d’Alcoi, Aceca, la Cambra de Comerç, i la Conselleria d’Economia Sostenible.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *