foradia subscriutegrat

La Filà Abencerrajes comença el seu any de càrrec

El dissabte 17 de juny es presentarà l'heràldica que acompanyarà a la filà en el seu any d'alferesia que culminarà a les pròximes festes de Moros i Cristians de 2024

En les pròximes festes de Moros i Cristians d’Alcoi de 2024, la Filà Abencerrajes serà l’encarregada d’ostentar l’alferesia mora, de la mà de Kiko Cano Arjona, que serà el pròxim Alferes. Per això, ja han començat a gaudir d’aquest any tan especial, i aquest dissabte celebren el primer acte de càrrec.

Es tracta de la presentació de l’heràldica, el símbol que acompanyarà a la filà durant aquest any, fins a l’arribada de les festes. L’acte se celebrarà a la seu de la filà, i es comptarà amb la presència dels dissenyadors d’aquesta heràldica, que han sigut Santi Carbonell i Víctor Ferrer, i confeccionada per Festalcoi. També assistiran algunes de les autoritats locals, membres dels Abencerrajes, de l’Associació de Sant Jordi, i altres càrrecs festers del 2024.

Segons han avançat des de la filà, pretén representar “a la família Abencerraje, els seus símbols identificatius, i la seua aportació a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, així com la seua història i la seua influència en el regne Natzari de Granada”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *