foradia subscriutegrat

Gandia constitueix la nova Junta de Govern

L'alcalde de la localitat, el socialista José Manuel Prieto, ha expressat que hi ha molt de treball per fer en aquesta legislatura

L’Ajuntament de Gandia ha celebrat la primera reunió on s’ha constituït la nova Junta de Govern de la ciutat. José Manuel Prieto, alcalde socialista que continuarà durant quatre anys més en el càrrec, ha argumentat que: “No tenim un minut a perdre. Hi ha moltes qüestions sobre l’economia, l’impuls econòmic de la ciutat, aspectes que venen de la passada legislatura, i altres qüestions sobre plans que posarem en marxa per a generar oportunitats i noves inversions per als que no podem perdre ni un minut”.

El dilluns se celebrarà la primera reunió ordinària de la nova Junta de Govern local, i durant els pròxims dies, l’alcalde anirà anunciant les primeres mesures d’aquesta legislatura, que segons ha comentat “tenen molt a veure amb les prioritats dels ciutadans, com són el Pla de Salut Mental i el Pla d’Habitatge, a banda de posar en marxa la maquinària de l’administració amb els nous regidors i les noves àrees per a tornar a la plena normalitat”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *