foradia pressupostparticipatiualcoi

2.127 joves participen en la XLI edició dels Jocs Esportius

Enguany s'ha superat un nou rècord de participació, ja que s'ha incrementat en 38 esportistes respecte a la temporada anterior

Fa unes setmanes es va donar per finalitzada en Alcoi la temporada 22/23 dels Jocs Esportius a Alcoi. El Trofeu Relámpago en categoria infantil i cadet de futbol 11 va ser l’última competició que va fer-se el dia 18 de juny, i una setmana abans, en els dies 9, 10 i 11 de juny es van disputar els últims partits i competicions de la resta de modalitats i categories, així com l’entrega de trofeus de la temporada a l’Esport en 3D.

Segons han informat des de l’Ajuntament, les dades d’aquesta convocatòria han tornat a mostrar un increment en la participació, que ha anat pujant any rere any. En total han participat 2.127 persones en les diferents modalitats, dels quals 1.564 eren xics, i 563 xiques, un percentatge de dones que també ha millorat respecte a l’edició anterior.

Pel que fa a les modalitats, hi ha hagut 11 equips de voleibol, 22 de bàsquet, 51 de futbol sala, 18 de futbol 11, i 15 de futbol 8; però a banda, també hi ha hagut altres individuals com judo, gimnàstica rítmica, orientació, ciclisme i atletisme.

Entre les novetats d’aquesta temporada ha estat el projecte Endurance Sport Leage, que ha comptat amb un total de 10 proves d’esports de resistència com l’escalada, el cros, orientació, natació, o duatló.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha comentat que: “Per al Centre d’Esports la fase intermunicipal dels Jocs Esportius constitueix el pilar fonamental com a incorporació mitjançant l’esport dels valors formatius i constructius de la personalitat de la infància. Amb aquests Jocs pretenem estimular i promoure la participació esportiva de tots els xiquets i xiquetes en edat escolar, i amb aquesta finalitat procurem oferir un ampli ventall de modalitats esportives que permet satisfer les preferències de la gran majoria. A través d’aquesta fase intermunicipal es crea un major vincle d’amistat i comunicació entre els distints grups, entitats i associacions que componen l’ampli espectre social de la ciutat”.

En aquesta edició XLI dels Jocs Esportius, i com ho fan habitualment, també han participat esportistes de localitats veïnes com Cocentaina, Banyeres, Ibi, Onil, Castalla, Albaida, Muro i Ontinyent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *