foradia subscriutegrat

S’inicien les obres a l’edifici del carrer Sant Maure que servirà per a lloguer social

Les obres tindran un cost aproximat de 354.894 euros, i formen part de l'EDUSI-Alcoidemà. El pressupost és finançat un 50% per la Unió Europea i amb un 10,96% de'ajuda del conveni amb la Generalitat corresponent al pla ARRU

Aquell que passe pel carrer Sant Maure podrà comprovar que ja han començat les obres per a rehabilitar i instal·lar l’ascensor en l’edifici municipal d’aquest carrer (número 13). Els quatre habitatges d’aquest immoble seran cedits en règim de lloguer a col·lectiu amb dificultat d’accés a l’habitatge.

El pressupost d’aquestes obres és de 354.894 euros que seran cofinançats al 50% pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional, i també es comptarà amb una ajuda de 42.788 euros procedent d’un conveni entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alcoi. La resta eixirà de les arques municipals.

S’espera que el termini d’aquestes obres siga d’uns 9 mesos, i durant aquest temps es redistribuirà l’interior de l’edifici per a la configuració dels quatre nous habitatges de dos habitacions, i dels espais comuns. Es faran millores tèrmiques per a la reducció del consum energètic, i s’intervindrà en determinades estructures horitzontals per a permetre el compliment de la normativa vigent sobre accessibilitat. La façana principal es preservarà, i es repararà la interior.

Teresa Sanjuan, regidora d’Habitatge, ha explicat que: “Aquesta acció, junt amb altres que estem duent a terme des de l’Ajuntament d’Alcoi, contribuiran a oferir accés a l’habitatge als col·lectius amb més dificultats, sobretot a les persones joves i a les persones majors de 65 anys”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *