foradia subscriutegrat

Convocats els Premis Ciutat d’Alcoi de Teatre i Novel·la

Totes les obres podran presentar-se fins al dia 3 de setembre de manera telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcoi

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha anunciat la convocatòria del IV edició del Premi ‘Isabel-Clara Simó’ de novel·la, i també el XLIX Premi ‘Pep Cortés’ de teatre. El dia 3 de setembre serà l’últim dia en el qual els aspirants podran presentar les seues obres de manera telemàtica mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament.

Elisa Guillem, regidora de Cultura, ha comentat que el principal objectiu d’aquest premi és promocionar i donar suport a la literatura escrita en valencià i als nostres artistes. A més a més, també ha informat que cadascun d’aquests premis tindrà una dotació de 8.000 euros. Un jurat de gran qualitat tècnica i professional dels jurats seran els que decidiran quins són els treballs guanyadors.

Algunes de les condicions que han de complir els aspirants, i que poden veure’s a les bases publicades a la web del consistori, és que les obres hauran de ser inèdites i, per tant, no han d’haver guanyat cap premi anterior, ni que estiguen en procés en cap altre concurs. També s’explica a les bases que la temàtica de les obres serà lliure i que cada autor sols pot presentar una única obra. Finalment, els autors premiats en les dos últimes edicions del premi de novel·la, i els premiats de les quatre últimes edicions del premi de teatre, no podran presentar-se.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *