foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Xàtiva comptarà amb 30 nous treballadors el 2024

La plantilla estarà conformada per conserges, peons de manteniment, auxiliar SAD i peons de Brigada

30 nous treballadors se sumaran a la plantilla de l’Ajuntament el pròxim any. La mesura es posa en marxa gràcies al Pla d’Ocupació municipal (POTS), destinat a usuaris de Serveis Socials, perquè s’ocupen de 18 llocs de conserges, dos de peons de manteniment, un d’auxiliar de SAD i nou llocs de treball com a peons de Brigada.

Els treballadors estaran empleats a jornada completa en els diferents departaments del Consistori durant el 2024 i s’invertiran 630.450 euros per part del municipi. La selecció del personal segueix una baremació en funció d’ítems relacionats amb els perfils de les persones, com ara aturats de llarga duració, víctimes de violència de gènere, persones amb diversitat funcional o joves que busquen la seua primera faena, entre altres.

Cultura, Dona i Igualtat, Joventut, OXI, Benestar Social, Conservatori, Educació, Medi Ambient, Biblioteca i Policia Local seran els departaments als quals es destinaran els conserges; els dos peons de manteniment treballaran en Esports i Benestar Social, l’auxiliar SAD està destinat al departament de Benestar Social i, finalment, les Brigades Municipals disposaran dels nou peons.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *