foradia subscriutegrat

El parc natural de la Font Roja restringeix els seus accessos pel risc extrem d’incendi forestal

Entre el 10 i el 15 d'agost la barrera de la carretera CV-797 romandrà tancada, sols els propietaris i empreses hi podran accedir al Carrascar

L’onada de calor fa que s’establisquen les màximes precaucions possibles. Per aquest motiu, i davant el risc extrem d’incendi forestal, el Consell de la Generalitat Valenciana ha establit la restricció dels accessos al parc natural del Carrascar de la Font Roja.

La mesura permet activar la barrera d’accés que hi ha al quilòmetre 0,8 de la CV-797, que romandrà baixada entre el 10 i el 15 d’agost. No obstant això, els propietaris que es puguen veure afectats sí que podran passar, així com les empreses de servei. En el cas dels clients dels establiments situats en la zona, hauran de posar-se en contacte amb els respectius establiments.

La mesura comença el dia on s’espera arribar a les màximes temperatures d’aquesta onada de calor. Les institucions adverteixen del risc que suposa també per a les persones, motiu pel qual recomanen una sèrie de mesures per evitar qualsevol conseqüència.

La Policia Local de Cocentaina també avisa del tancament de la Serra de Mariola. Després del risc decretat per la Generalitat Valenciana queda prohibit caminar, anar en bicicleta o amb vehicle per les pistes i sendes del parc.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *