foradia subscriutegrat

Sergio Fayos i Maria José Buades: “En tots els actes ho pots passar bé perquè hi ha molt bon ambient”

Ens parlen de les festes de Cocentaina per "El poble és savi"

Encara que no són de Cocentaina, sinó de Benimarfull, des que Sergio Fayos i Maria José Buades van obrir ‘Fresc i bo’ a la localitat, viuen més intensament les festes de Cocentaina, i confessen que gaudeixen molt de tots els actes, però en especial comenten que: “Ens agrada molt l’entrada de Moros i Cristians, però també la nit anterior, la nit de l’Olla. La veritat és que en tots els actes ho pots passar bé perquè hi ha molt bon ambient“.

Durant aquest mes també hi haurà festes a Benimarfull, i segons ha declarat Sergio: “No puc participar en cap de les dos festes perquè amb aquest negoci és difícil compaginar-ho, però sí poguera ho faria en les dos“.

Tindre un comerç de proximitat fa que puguen conéixer de més a prop a la gent de Cocentaina, i per això, des de la seua experiència asseguren que: “Creiem que viuen més les festes d’ara d’agost que les de la Fira de Tots Sants. La fira és la fira, però aquestes són més intenses“.

Esperem que no faça molta calor, encara que siga com siga ho passarem igual de bé“, desitgen els de ‘Fresc i Bo’, que a més assenyalen que: “Estem molt agraïts de la gent d’ací, ens hem integrat molt bé a Cocentaina“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *