foradia subscriutegrat

Les obres d’Els Clots entren en la quarta fase

Les actuacions permetran renovar les xarxes de sanejament i de proveïment d'aigua potable del tram on s'intervindrà

Les obres del barri alcoià d’Els Clots entren en la quarta fase. L’Ajuntament de la ciutat anuncia que començaran aquesta setmana i tindran una duració de dos mesos. Durant aquest temps s’actuarà sobre les xarxes de sanejament, amb una renovació completa, a més de la de proveïment d’aigua potable. Així mateix, es repavimentaran les voreres i calçades, adaptant el seu disseny al compliment de les normes d’accessibilitat i la senyalització viària. Aquesta renovació es realitzarà en el tram del carrer Metge Manuel Rodríguez entre el carrer Oliver i el carrer Pare Vitòria.

El regidor d’Obres, Jordi Martínez, explica queens vam comprometre amb els veïns a reparar el clavegueram i les canalitzacions, i l’estem fent, aquesta ja és la quarta fase i amb aquesta pràcticament acabarem l’actuació“.
Les obres, que compten amb un pressupost de quasi 47.000 euros continuaran amb la renovació d’un barri que es va construir sobre els anys 50 i està format, principalment, per habitatges unifamiliars. Des del Consistori indiquen que donada l’antiguitat, la seua urbanització ha esgotat la seua vida, el que ha ocasionat problemes d’obsolescència dels seus materials, a més del seu funcionament.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *