foradia subscriutegrat

Quasi tota la corporació municipal condemna l’assassinat masclista d’Alzira

Representants de totes les formacions han fet un minut de silenci a la plaça d'Espanya en senyal de repulsa a totes les formes de violència masclista. Vox, en el seu cas, ha continuat sense reconéixer la violència de gènere amb una pancarta diferent de la de la resta de membres de la corporació municipal

Fa uns dies el País Valencià va sumar una víctima més de la violència masclista, i ja són 39 en el que portem de 2023. Una dona d’Alzira va ser retinguda al seu domicili per la seua exparella quan ella anava a arreplegar les seues coses. L’expolicia, finalment va assassinar amb un tir a aquesta dona, i seguidament, i es va donar un tir a ell mateix. Quan els cossos de seguretat van entrar a l’habitatge, van trobar ja als dos sense vida.

Han sigut moltes les localitats que han condemnat aquests fets, i durant el matí de l’1 de setembre ho han fet els representants de la corporació municipal de l’Ajuntament d’Alcoi. A les 12h s’han reunit a la plaça d’Espanya per fer un minut de silenci per a condemnar l’assassinat i qualsevol tipus de violència masclista. Totes les formacions han estat al voltant d’una pancarta en la qual es podia llegir “Alcoi contra les violències masclistes”, mentre que dos dels regidors de Vox han volgut separar-se d’aquesta repulsa i han fet aquest minut de silenci sota una pancarta amb el missatge “La violencia no tiene género”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *