foradia subscriutegrat

Alcoi instal·larà punts morats durant Mig Any per garantir igualtat i seguretat

• S’instal·laran tres punts morats en la ciutat, un servei que vol prevenir les agressions sexistes • “Volem que tothom puga gaudir de les festes sense sexisme”, afirma la regidora d’Igualtat, Aroa Mira

Campanya duta a terme durant les festes de Moros i Cristians

Alcoi diu ‘NO és No’. Contra les agressions sexistes som una veu”, aquest és el nom que rep la campanya de prevenció d’assetjament masclista que es durà a terme durant la celebració del Mig Any alcoià, que té lloc el dissabte 20 d’octubre.

S’instal·laran tres punts morats en la ciutat, un servei que vol prevenir les agressions sexistes. En aquests punts s’oferirà assessorament, donant a conéixer el protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes, i es podran denunciar actes d’assetjament. Allí també es repartiran polseres morades amb el lema de la campanya.

Els punts es trobaran ubicats a la Glorieta, al passatge Sant Agustí i a la plaça Emilio Sala. Cadascun d’ells estarà atés per dos alumnes del cicle superior de Tècnic d’Inserció Laboral i del cicle superior de Promoció d’Igualtat. L’horari dels punts de la plaça Emilio Sala i el passatge Sant Agustí, serà de nit: de 23 a 3 h. El punt de la Glorieta, per la seua banda, estarà obert de 12 a 14 h i de 19 a 21 hores.

“Volem que tothom puga gaudir de les festes sense sexisme”, afirma la regidora d’Igualtat, Aroa Mira, qui explica que “després del bon acolliment de la col·locació d’aquests estands en les passades festes, des del consistori repetim la iniciativa perquè és necessari que les institucions realitzem accions preventives i d’assessorament”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *