foradia subscriutegrat

Augmenten les visites al portal web de la Fira de Xàtiva

Enguany han crescut un 51% respecte al 2022, arribant a les 50.691 visites, la majoria d'elles procedents del País Valencià, però també s'han registrat altres de Madrid, Catalunya o Andalusia

L’Ajuntament de Xàtiva ha donat a conéixer les dades de visites del portal web de la Fira d’Agost de Xàtiva. En aquesta edició s’ha vist un increment del 51,3% de les visites respecte a l’any 2022. En total han sigut 50.691 els usuaris que han consultat la web. Segons han destacat des del govern local “aquestes dades consoliden aquesta plataforma digital com la principal font d’informació per als visitants de la Fira, amb l’esmentat augment d’usuaris, però també en nombre de pàgines visitades, que pràcticament s’ha duplicat en dos anys, passant de les 96.325 en 2021 a les 180.848 de 2023”.

A més a més, s’ha de destacar que aquesta web també ha tingut una important visibilitat en els motors de cerca a internet, ja que un total de 174.000 consultes en Google van conduir a usuaris a diferents pàgines del lloc oficial.

Entre els continguts més buscats estan la programació d’actes, la pàgina d’inici, el Concert de Fangoria, l’Acte Inaugural, el Trofeu de Velocitat, la Nit Jove, la festa de les paelles, i el blog de la Fira.

Amb aquest estudi també s’ha pogut saber l’origen dels usuaris, i la gran majoria d’ells eren procedents del País Valencià, encara que també va haver-hi gran presència de gent de Madrid, Catalunya, i d’altres regions d’Espanya com Andalusia, Aragó, País Basc o de les Illes Balears.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *