foradia subscriutegrat

La Fira de Tots Sants estrenarà l’obra de teatre ‘Paquito el Chocolatero’

La prestigiosa companyia Tyrsova s'ha encarregat de crear aquesta obra en la qual es recrea la vida de Gustavo Pascual i conta la història del pasdoble més famós del món. El muntatge s'estrenarà el dia 28 d'octubre en primícia al Centre Cultural El Teular de Cocentaina

La Fira de Tots Sants de Cocentaina, concretament el Centre Cultural El Teular, serà l’escenari per a estrenar l’obra de teatre ‘Paquito el Chocolatero’, una producció de la destacada companyia Tyrsova. En la representació es parlarà sobre la vida i el llegat del compositor Gustavo Pascual Falcó, i com va contribuir en la música. El dia 28 d’octubre es farà aquesta estrena mundial en la qual serà la 677 edició de la Fira de Tots Sants.

Les entrades per a poder assistir es posaran a la venda a partir de principis d’octubre a través de la plataforma de venda d’entrades de l’Ajuntament de Cocentaina.

Segons ha destacat la companyia, aquesta obra vol ser “un homenatge commovedor a un compositor de música que ha ressonat al cor de generacions senceres. No perdeu l’oportunitat de ser part d’aquesta experiència única”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *