foradia subscriutegrat

Edició històrica de la Fira de Tots Sants

Segons l'organització més de 567.800 persones han passat per Cocentaina durant els dies que ha durat el certamen, sent el dia 1 de novembre cap al migdia, el moment amb més afluència

L’organització de la Fira de Tots Sants de Cocentaina ha donat a conéixer les dades oficials de visitants. Aquesta edició es recordarà per haver de tancar-se durant unes 24 hores la Fira per culpa del fort vent, però, això no ha fet que també s’haja batut rècord d’assistència. Segons les dades oficials, un total de 567.804 persones han visitat la Fira de Tots Sants de Cocentaina durant els cinc dies que ha durat l’esdeveniment, més dies del que és habitual. Aquesta és una xifra rècord que supera en 8.848 visitants les dades de 2022 i, per tant, se situa com l’any amb més visites.

A banda, aquestes dades també indiquen que el dia 1 de novembre va ser el dia amb major afluència. De fet, el moment en el qual va haver-hi més persones a la capital d’El Comtat va estar a les 12h del dia 1.

En aquesta anàlisi de dades també s’ha mostrat que l’afluència de visitants s’ha distribuït de manera més equitativa, és a dir, que no hi ha hagut una gran diferència de visites d’uns dies a altres.

Tot aquest recompte s’ha pogut fer gràcies a les noves tecnologies. Aquesta en concret permet el rastreig de dispositius mòbils, sense necessitat d’aplicacions, connexions Wifi o Bluetooth, sinó que ho fa amb un sistema de nodes o comptadors estratègicament ubicats al llarg de l’àrea de la Fira. Aquest sistema proporciona informació en temps real sobre l’afluència de visitants i permet analitzar el seu comportament en les diferents zones de l’esdeveniment. Aquesta informació és molt valuosa per als organitzadors, ja que ajuda a detectar possibles problemes en zones específiques i millor l’experiència dels visitants en futures edicions.

Marcela Richart, regidora de Fira, s’ha mostrat satisfeta, i ha declarat que: “Estem encantats de veure com la Fira de Tots Sants de Cocentaina continua creixent i aconseguint resultats històrics. Aquesta xifra rècord demostra l’atractiu i l’interés que genera la nostra fira, tant a escala local com autonòmicament i estatal. És un reconeixement al treball i l’esforç de tot l’equip organitzador i dels i les expositores que confien cada any en la Fira per a mostrar el seu producte”. A més a més, la regidora ha agraït als visitants, als expositors i al veïnat que ha fet possible aquest rècord d’assistència: “Volem reconéixer la implicació dels expositors, artesans i comerç local, que amb la seua participació han contribuït a l’èxit de la fira. Tot sense oblidar als nostres veïns i veïnes, que en aquest 2023 especialment s’han implicat més que mai en la Fira, prenen part d’una forma massiva de les activitats i propostes. Cocentaina és un poble acollidor i alegre i la Fira n’és una bona mostra d’açò. Continuarem treballant per a continuar millorant i oferint una experiència única en les pròximes edicions de la Fira de Tots Sants de Cocentaina”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *