foradia subscriutegrat

La Filà Abencerrajes presenta el seu boato per a l’Alferes Moro 2024

S'acosta Mig Any, i a més dels tradicionals actes per a començar el compte enrere cap a les pròximes festes, les filaes amb càrrec ens mostren un xicotet avanç del qual volen traure al carrer en la pròxima entrada

Enguany la Filà Abencerrajes s’uneix a les filaes amb càrrec, i és que, els de la túnica groga i verda ostentaran el càrrec d’alferes, i per això, a sis mesos de baixar pel carrer Sant Nicolau, comencen els preparatius. El primer de tot és començar amb la presentació de boato, per a poder donar l’oportunitat a totes aquelles persones que vulguen participar amb els Abencerrajes, de veure quins són els dissenys que desfilaran als carrers d’Alcoi en eixa “Tarde de abril”. Santi Carbonell i Víctor Ferrer, de la mà de la confecció de ‘El Trencat’, s’han encarregat de preparar aquest boato.

La presentació tindrà lloc en la seu de la Filà Abencerrajes, al carrer Bisbe Orberà, i òbviament, l’accés serà lliure.

Kiko Cano, alferes de la filà, ha volgut animar a tots a participar al seu càrrec: “Com vam anunciar al nostre vídeo de presentació: en 2024 els Abencerrajes aniran a la guerra per defensar Alcoi i protegir la Muntanya, vos convidem a tots a participar en la batalla. Vos esperem… perquè gaudisquen el càstig”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *