foradia subscriutegrat

La UPV treballa en el primer grau universitari amb formació dual

El Grau en Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil podrà cursar-se, possiblement, a partir del curs 2024-2025

El Campus d’Alcoi de la UPV té l’objectiu d’implementar per al curs 2024-2025 el nou Grau en Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil, que tindrà una formació dual, és a dir, en el qual l’alumnat podrà treballar en aquest sector mentre l’estudia.

La formació dual permet l’alternança entre la Universitat i l’empresa, de tal manera que l’aprenentatge es complementa de forma pràctica i teòrica. El Consell de Govern de l’UPV ha aprovat el conveni que farà possible que 11 empreses puguen oferir contractes de formació en alternança amb treball retribuït a 12 estudiants en aquest nou grau.

Segons ha explicat Miguel Jorge Reig, cap d’estudis del Campus d’Alcoi, el grau tindrà tres itineraris formatius: ‘Processos de producció de fils, teixits i producte acabat’, ‘Processos de tintura, Estampació i acabats tèxtils’ i ‘Disseny de moda tèxtil’. A més a més, es podrà cursar aquest grau juntament amb el d’Enginyeria Química, cosa que requerirà una dedicació de quatre anys i mig.

Als últims tres anys l’UPV ha augmentat en un 66% els fons captats per investigació, ja que s’han passat de 50 milions d’euros, a quasi 98 milions. Segons Belén Picó, vicerectora d’investigació aquest ha sigut “un èxit sense precedents”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *