foradia subscriutegrat

Vesprada de celebració a El Grat

Durant aquesta vesprada El Grat celebrarà l'entrega dels Premis Palmells, Mà del Futur. La gala estarà presentada per la periodista Amàlia Garrigós i comptarà amb diferents actuacions

En la vesprada del 29 de setembre, la família d’El Grat, així com amics, representants institucionals, i altres convidats, es reunirem al Centre Ovidi Montllor per a celebrar la quarta edició dels Premis Palmells i el 36é aniversari d’aquest periòdic.

Pep Linares, el Col·lectiu 8 de Març i Pep Gimeno ‘Botifarra’ seran els protagonistes i premiats, d’aquesta gala conduïda per la periodista alcoiana, i col·laboradora d’El Grat, Amàlia Garrigós.

A més a més, es comptarà amb diverses actuacions, com la de l’alumnat de l’Escola Municipal de Teatre, que ha preparat una performance per a commemorar les 750 edicions d’El Grat. També hi haurà molta música de la mà d’alguns dels músics de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi, el cantautor Jordi Gil, Alcoi Slide Quartet, la cantautora alcoiana Ana Valor, i el cantant Hilari Alonso acompanyat pel guitarrista Miguel Pérez Perelló.

Una vegada s’hagen donat tots els premis, la festa continuarà amb un vermut, on ens retrobarem amb amics i amigues, en un dia en el qual volem reconéixer la cultura de les valencianes i valencians.

La gala començarà a les 20h, un any més, al Centre Ovidi Montllor.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *