foradia subscriutegrat

Muro lluita contra la violència de gènere amb una programació d’activitats

Durant tot el mes de novembre l'Ajuntament de Muro dedicarà diferents dies per a donar visibilitat a aquest problema que continua afectant a una gran part de la població

El dia 25 de novembre es commemora any rere any el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i enguany, des de l’Ajuntament de Muro han volgut donar visibilitat a aquesta realitat que pateixen milers de dones en el món, amb una programació d’activitats que aniran duent-se a terme durant tot el mes.

A partir del dia 2 de novembre, tots els dijous del mes a la vesprada, el Centre Social Matzem realitzarà un taller d’Igualtat de gènere i corresponsabilitat que estarà obert a tots els murers i mureres que vulguen assistir.

El cinema tindrà el seu espai els dies 15 i 24 de novembre. El primer d’aquests dies es realitzarà una sessió matinal de curtmetratges per a l’alumnat de secundària de l’IES Serra Mariola de la localitat. Pel que fa al dia 24 de novembre, es farà una activitat de sensibilització i transformació social a través de l’audiovisual. En aquesta activitat, que es farà el Centre Cultural de Muro, podran anar tots aquells que estiguen interessats.

Una altra de les activitats es farà el dimecres 22 de novembre, a les 19:30h, i serà un taller monogràfic titulat ‘Empoderament de la Dona’, i que tindrà lloc al Centre Social Matzem.

Des de l’Ajuntament de Muro comuniquen que més endavant ampliaran la informació, a la web del consistori i a les seues xarxes socials, sobre totes aquestes activitats, i sobre com fer la inscripció.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *