foradia cdturisme

El Campus d’Alcoi de la UPV acull la presentació d’un llibre sobre patrimoni cultural d’Espanya i Ucraïna

Serà el dimarts 27 de febrer a les 17 hores, a la Sala de Graus de Carbonell

La Sala de Graus ‘Roberto García Payá’, situat en la 4a planta de l’Edifici Carbonell del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), acull la presentació d’un projecte cultural i interdisciplinari que integra aspectes socials, històrics i ecològics sota el paraigua del turisme cultural. Serà el dimarts 27 de febrer a les 17 hores, a la Sala de Graus de Carbonell

‘Paseando por Valencia: encrucijadas histórico-culturales (español-ucraniano)’ ha sigut el nom triat per a la iniciativa que busca el reconeixement del patrimoni artístic-monumental que tenen tots dos territoris: Espanya i Ucraïna. L’assistència és lliure i gratuïta, però és necessari emplenar aquest formulari.

La proposta inclou l’elaboració d’un llibre bilingüe (espanyol-ucraïnés) sobre les rutes per als vianants, amb bicicleta, amb patí o amb autobús elèctric per la ciutat de València i voltants. Aquest projecte cultural reprodueix la perspectiva d’una dona ucraïnesa, filòloga i guia turística de professió, Viktoria, qui descriu el patrimoni cultural valencià sense deixar de contrastar aquesta informació amb els records de la cultura ucraïnesa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *