foradia subscriutegrat

Comença la celebració del Mig Any Fester de Muro

Al mes de novembre el poble de Muro d'Alcoi estarà a mitjan camí per a tornar a gaudir de les seues festes i, per celebrar-ho ha preparat una programació amb motiu del Mig Any Fester

Durant el mes de novembre, murers i mureres celebren que ja sols queda Mig Any per a tornar a gaudir de les seues festes de Moros i Cristians que se celebren a mitjan mes de maig. Per a anar calfant motor i reviure l’ambient fester, en aquest mes es faran diferents activitats per a commemorar aquesta fita.

La primera de les activitats serà el tradicional concert de música festera a càrrec de la Unió Musical de Muro, el dia 4 de novembre, al Centre Cultural. A més a més, eixe mateix dia, com a novetat, es farà una competició de pàdel i de petanca on participaran els components de les filaes. L’endemà serà el torn del típic campionat de cotos, on les filaes es reuniran a la Filà Marroks.

Finalment, el dia 11 serà el dia gran on tot el poble eixirà al carrer. En la vesprada d’aquest dissabte es farà un recorregut que començarà a les 18h i anirà pel carrer Sants de la Pedra i finalitzarà cap a les 21:30h, al Matzem, on s’ha preparat una gran festa amb discomòbil.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *