foradia subscriutegrat

‘Las cosas fáciles’, l’obra de teatre per fomentar la cultura financera

La iniciativa ve de la mà de la Fundació Caixa Ontinyent amb la col·laboració de Funcas Educa, i estarà escenificada per la companyia de Blanca Marsillach, i protagonitzada per Cristina Izquierdo i Sila Sicília

La Fundació Caixa Ontinyent portarà durant aquesta vesprada l’obra de teatre ‘Las cosas fáciles’, que té com a objectiu fomentar la cultura financera entre els majors. La companyia nacional de teatre de Blanca Marsillach, amb Cristina Izquierdo i Sila Sicília com a protagonistes, serà l’encarregada de portar a escena aquesta història, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent.

L’activitat està dins del programa d’educació financera de la Fundació i té com a objectiu millorar la cultura financera entre tots els públics. Aquesta tasca de formació i difusió ha permés que ja hagen pogut accedir al programa unes 120.000 persones.

La comèdia pretén donar visibilitat a la bretxa digital i financera dels majors, i potenciar la seua formació per tal de garantir la seua independència i autonomia en la gestió de les finances personals, i a més, ser conscients dels riscos existents en matèria de ciberseguretat i saber afrontar-los amb confiança.

Alberto Velasco ha escrit i dirigit aquesta obra que naix des del sector de la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi, a través de Funcas Educa. La seua presentació va celebrar-se a Madrid el dia 26 d’octubre i l’obra ha estat apadrinada per l’actor Antonio Resines i per l’ex esportista Fernando Romay.

Per a la Fundació Caixa Ontinyent, l’educació financera és un dels seus pilars fonamentals i un dels seus programes més importants.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *